Szolgáltatások

Ipari automatizálás tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás

Különböző vezélési rendszerek tervezése az Ön egyedi igényei alapján. Kívánságára ezeket a rendszereket telepítjük a kábelezési munkáktól a tesztüzemig.

PLC programozás

Fő PLC családjaink a Schneider és a Delta kínálatából kerülnek ki. Vállaljuk csak egyedi plc programok írását, kijelzők programozását.

Növényházak klímatizálása

Vállaljuk üveg- vagy fóliházak fűtésének, hűtésének, szellőztetésének komplett kialakítását magas szinvonalon! Több éve üzemelő referenciáink Önnek is kielégítőek lesznek! Kertészetében igyekszünk minden részegységet beépíteni a felügyeleti rendszerünkbe (hűtőházak, kazánok, termál termelő/visszasajtoló kutak, mérlegek, öntözőgépek, stb.)

Termál kutak, hideg vizes kutak 

Komplett szabályzás az Ön igényei szerint!

Riasztások

Számítógépén futó programunkkal nyomonkövetheti rendszerének paramétereit. A riasztó rendszerünk nem csak riasztásra alkalmas, hanem adatok tárolására, grafikonban való lekérdezésre, a hibák visszamenóleges kiértékelésére is. A risztás történhet SMS küldéssel, vagy akár fel is hívja Önt, vagy partnereit! Több lehetőség közül választhat, akár meglévő plc-t, hőmérőjét, frekvenciaváltóját is le tudja kérdezni (Modbus TCP/IP, vagy Modbus esetén), vagy kiegészítő termékeinkkel integrálni tudjuk az Ön érzékelőit, szenzorait!

Távoli elérés

Tegye kényelmesebbé a felügyeletet rendszerén! Számítógépes alkalmazás esetén okostelefonjáról is lekérdezheti rendszerét!

Kereskedelem

Villamos egységek (mágneskapcsolók, kapcsolók, jelzőfények, kismegszakító automaták, időzítők...)

Plc-k (moduláris, kompakt, bővítő egységek, analóg egységek, szervók...)

Kijelzők (HMI, érintő képernyős és funkció billentyűs) Frekvenciaváltók (minden méretben)

Villamos motorok (0,06 KW-tól 2000 KW-ig)

Hajtások (homlokkerekes, csigás, fogaskerekek stb.)